Ett spel där man kan vinna mycket pengar är triss. Och de som vinner storvinsterna på trisslotter har ofta fått lotterna i present.

2204454-triss-skrapning-1

För ett par dagar sedan skrapade en 21-årig kille fram en vinst på fem miljoner i tv, skriver Aftonbladet. Trisslotten var en julklapp från farmodern och när killen skrapat fram lotten blev han mållös. I tv-sändningen passar han på att tacka sin farmor som var med honom när han skrapade fram de tre tv-rutorna i julas. Han säger också att han kommer att ge farmor de mesta av pengarna eftersom han känner att det är hennes lott i grunden. Men han hoppas på att hon delar upp vinsten så att han får en bit som han kan resa runt jorden med.

En bra present

Att köpa en trisslott i present till någon kan alltså bli riktigt bra och något som personer verkligen uppskattar. För vem vill inte bli miljonär? Tycker man att det känns lite tråkigt att endast köpa en trisslott till någon man tycker om, kan man beställa en låda med godis, trisslott och annat fint från Godisboxen. Då blir presenten lite mer speciell och verkligen som en riktigt härlig gåva.

Fler vinnande presentlotter

Killen som skrapade hem fem miljoner på en lott som han fick av sin farmor är långt ifrån den enda som fått en storvinst från en present. Även i Norran kan man läsa om en man som skrapade fram tre tv-rutor på en av de trisslotter som han fått i födelsedagspresent. När artikeln skrevs hade han inte var med i tv än, så man visste inte hur mycket mannen skulle få. Men det var i alla fall klart att han skulle få minst 50 000 kronor, som är minimibeloppet när man skrapar triss i tv.